Skal till iPhone 12 pro max

Det är lustigt, det där med åldrande. Jag minns när jag var liten – ja, egentligen fram till jag var typ 40 – att folk sa att man kommer att vara en resurs för sina föräldrar när de blir äldre. Resurs är kanske ett cyniskt ord i sammanhanget men ändå oerhört passande skulle det visa sig. Jag är nu 53 år gammal. Mina föräldrar är i 80-årsålder. Ni tillhör den där generationen som aldrig riktigt blivit van vid det digitala samhället. Datorer och mobiltelefoner blev aldrig riktigt något som de anförtrodde sig till. Nu generaliserar jag förstås. Det finns naturligtvis 80-åringar som har bättre koll på sådant än vad jag har. Detta gäller inte för mina föräldrar.

Men de har en mobiltelefon, och det är vad denna text ska handla om. Skal till iPhone 12 pro max, det var vad jag skulle hjälpa min mamma att köpa nyligen. Jajamensan, mamma har en iPhone 12 pro max och den betyder så mycket för henne att hon byter skalet för jämnan. Jag tror att det är fjärde gången vi gjorde det sedan hon skaffade telefonen.

Inget fel med detta förstås. Jag är glad att kunna hjälpa till. Av någon anledning har jag blivit titulerad familjens teknikgeni. Detta är förstås helt obefogat. Det grundas i att jag kan beställa skal till iPhone 12 pro max online. Detta ser mamma som en oerhörd tillgång. En gång när min lillebror försökte hjälpa till så sa hon ”Nej, nej, nej. Det blir bara fel. Låt din storasyster göra det där. Det blir bara fel. Hon har beställt skal till min iPhone 12 pro max förut och det blir alltid så väldigt bra”.

Det är förresten sant. Hon uttalade alltid hela namnet på sin telefon av någon anledning. Många, kanske de flesta, av oss skulle bara säga ”mobilen”, men inte hon inte. Menade hon att hon ville ha ett nytt skal till sin iPhone 12 pro max – ja, då var det bannemej det hon skulle säga också. Man måste vara tydlig, annars är det ingen som förstår en. Detta har jag lärt mig av henne så jag kan inte annat än att hålla med.

På tal om skal till iPhone 12 pro max. Är det någon som har tips på e-handelsföretag som säljer sådant till bra priser?